Monday, September 5, 2011

Believe your horse's word of honour. Don't ride him in the belief that he wants to do it wrong and that is why he must be told so forcefully. Believe that he is prepared to do what you ask. Ride your horse in such a way that you tell him that you believe he wants to do it right.

When he does something wrong, we ought to look at ourselves. What did we do wrong? The horse will only execute things we ask. The horse is only an expression of the rider.



TÄPSELT NII ONGI!
1) Usu oma hobusesse, peale seda kui ma tõesti Lakaysse uskuma hakkasin, on ta mind järjest üllatanud ja üllatanud ja teeb seda jätkuvalt.
2) Hobune on ratsaniku peegel, hobuse süüdistamine on enamasti suht pointless. Ainuke asi milles ma üldse Lakayd süüdistan on see, et ta on traavel ja see pole ei tema ega minu süü :D AGA peab olema valmis ka tunnistama, et mõni hobune võib olla eelnevalt rikutud ning sel juhul tuleks mõelda, kas töö, mis tulemuse nimel teha tuleb, tasub ennast ka ära, hobune võib olla ka lihtsalt antud tasemel ratsaniku jaoks liiga raske, või vahel harva antud tööks sobimatu.

3 comments:

Kati said...

Sa läksid nyyd sujuvalt üle inglise keelele ? :)

Tessuu said...

jah :D

Sirle said...

Sa oled eriti diibiks kätte ära läinud :D