Thursday, August 4, 2011

Hüppetrenn

Täna siis hüppasime, plats on RÕVE, pinnas on mingi ära voolanud ja Lakay on väga tundlik pinnase koha pealt ja tal galoppi normaalseks saada ikka väga raske.
Alguses kohe ütles Rintsu, et ma ei mõtleks üle ja tuleks lihtsalt. Üritasin siis ja no enam-vähem tuligi välja. Ühtepidi oli lattaeda väga halb tulla, pidi kõva koha pealt üle sõitma ja siis tal läks galopp lühikeseks ja seda ei saa nii kiiresti korda tal. Siis tulime okserit, väga hästi ei tulnud aga midagi halba ka polnud.
Madalam parkuur oli okei, ei tulnud kõik sammud välja aga suutsin otsustada ära, et kas viin alla või kaugelt ja siis oli ok.
Kõrgemas ma hakkasin jälle üle mõtlema, ja siis oli 1 okser nurgast välja, ja siis tegin ühe poolpeatuse liiga palju ja viisin ta hästihästi alla ja siis võtsin ta ise sinna ette seisma ( see oli ikka päris kõrge). Rintsu ütles, et ta oleks seal välja hüpanud küll, aga mulle tundus, et ta ei oleks, ilmselt siis siiski oleks. :D Aga siis tulin uuesti ja üritasin MITTE midagi teha enne kui ma surmkindlalt ei näe ja siis lõpuks oli ok. Parkuuris muidu mõni takistus tuli väga hästi ka, kui tuli välja siis ikka hüppas ilusti varuga :)

1 comment:

Kati said...

See plats on jube ,üheltpoolt .