Tuesday, July 26, 2011

Ma elan nüüd tallis ja sõidan paljupalju.
Igaljuhul reedel Lakay polnud väga hea, istus ratsme otsa ja no vastik oli, aga trenni lõpuks oli ok. Laupäeval lasin puhata, pühapäeval oli sammumaastik.
Reedel ja pühapäeval sõitsin Kirbut, pühapäeval oli juba täiega hea, galopis toetas megahästi ja sammus ja traavis sai täitsa alla küsida, nice.
Esmaspäeval oli Lakay megahea, nii mõnus ja kerge. Sääre eest ära astumistega jamasin aga lõpuks oli okei. Viigriga sõitsin ka millalgi, ta oli ikka suuuuuht kange eest. Teisipäeval hüppasime, alguses tulime nii,et latt, fulee, latt, fulee, lattaed. Sinna nägin latile kogu aeg ÜLIhästi sammu, igakord lihsalt ja siis pärast tulima nii, et latt, fulee, lattaed, fulee, latt. Jälle nägin täiega hästi ja ta hüppas supersuperhästi. Siis tulime süsteemi, sinna ma ei näinud hästi, või no nägin, aga ei osanud midagi teha. Aga lõpuks tuli ja siis parkuur oli ka väga hea.
Teisipäeval sõitsin Ofreiat ka, sest kõik räägivad kui rõve ta on aga minu arust ta oli täiega okei, veits alguses vedas aga kui hoidsin ise käe pehme läks suht ruttu heaks, täitsa mõnus oli sõita.

No comments: