Saturday, February 12, 2011

Täna oli täiega hea trenn. Alguses mõtlesime, et läheme maastikule, aga ei saanud ikka minna, kuna põllu peal oli lumi nii ebaühtlane ja hobused vajusid nii debiilselt sisse, so läksime ikkagi platsile.
Tegin sammu suht pikalt ette, üritasin saada teda pikaks ja andsin veits rohkem ratset kui tavaliselt. Kui ma sääre eest ära lükkasin ja painutasin ja ta laksutama hakkas lõugadega siis hoidsin sisemist ratset lihtsalt nii kaua vastu kuni ära lõpetas, ja isegi töötas see loogika, aina kiiremini lõpetas ja trenni lõpus ei teinudki enam.
Traavis siis võtsin alguses hästi rahuliku tempo, üritasin saada teda natuke ettepoole, aga samas kukalt kõrgemaks. Lükkasin teda sääre eest ära hästi palju ja kui ta jäi juba eest heaks ja stabiilseks ja suutis kukalt ka üleval hoida, siis tõstsin veits tempot ja läks täiega heaks, ülilõdva selline mõnus rahulik traav. Galopis alguses hakkas ka vastu ratsmele veits. Tegin samamoodi, hoidsin vastu kuni lõpetas ära lakustamise, painutasin palju, istusin ise hästi sadulasse ja värki, lükkasin sääre eest ära vahepeal, andsin ratset nii pikaks kui sain ja lõpuks läks ta selliseks eriti maasuks, mõnusalt lõdvaks ja pikaks.
Success!

No comments: