Sunday, January 9, 2011

Täna oli päris tubli ja tegus päev jälle.
Kõigepealt võtsime Pressu, sõitsin Oksu sadulaga, mis tundus talle isegi päris ok. Mina ta kapslit kinni ei saanud kuna ta kangutas oma lõugadega aga Kaia sai :D. Igastahes ta oli 3 nädalat seisnud so tegin kordet ette mingi 5min aga ta ei teinud mitte kui midagi, loodame et ta ongi selline maasu. Siis läksin seekord ise selga, täiega ok oli! Traavis lõpetas peaga tõmblemise ära ja kui hakkas siis ajasin edasi ja lõpetas jälle ära. Niiet ma usun, et kui ta sääre peale korralikult reageerima saab, siis seda probleemi enam väga pole, või vähemalt ma loodan. Aga ta oli päris kobe normaalse sadula ja valjastega, täitsa ratsahobuse nägu.
Siis teiseks sõitsin Anseriga. Ta on ikka veits pedekas, toores ja nii. Alguses oli mingi närvihaige kuna Aksel, ta isa kellega ta mingi eluaeg ühel karjamaal oli eelmises kohas, läks ära, aga pärast rahunes veits maha. Üritab ära panna kogu aeg, aga kui välimine ratse peal hoida, siis ei lähe ta kuskile, natuke perset keerab välja aga see pole väga hullu. Alt üritab ka ära joosta aga kui paar korda talle selgeks teha, et ei pane kuskile, siis on ok, rohkem ei ürita. Alguses hakkas veits ratsmele vastu aga pärast oli selle koha pealt ka täiesti ok, tuli järgi küll. Läksin üle mingi maalati ka, seda ta ei põdenud ega midagi. Pärast võin mingi pildi ka panna sellest tüübist.
Lakayga sõitsin siis viimasena, halb mõte, käsi oli veits imelik peale seda Anseriga sõitmist, ei olnud nii pehme kui vaja oli. Alguses ta oli veits pede, selles mõttes, et kui teised tegid galoppi siis ta umbes tahtis ka joosta - seismine ja grupp i think, aga see pole midagi hullu, ma niikaua tegin sammus teda korda ja pärast sõitsin galoppi üksi, siis oli täiega hea. Parema sääre eest läks ka täna juba enam-vähem ära.
Panen siis kunagi pilte ka sellest trennist, üle 100 aasta tegi keegi pilte ka.

1 comment:

Kati said...

Oled piltidega rahul ?
Mõni ilusam oli kah :Daga ma ise lootsin paremaid ,võin millalgi veel teha kui tahad ! ;)