Thursday, October 27, 2011

Laki-Paki

Ok, väikestel tulevad võistlused ja Laki käib hüppamas, niiet noh midagi väga imelist ei saa rääkida trennides ilmselgelt.
AGA esmaspäeval oli mingi rõveduse tipp ta oli ikka jube ja siis üritasin mingeid harjutusi ka veel teha ja no täitsa õudukas.
Teisipäeval sain ta normaalseks soenduses, traavis oli pask ja aga galopi sain täiega heaks ja siis tegime vahesid ja värke ja hästi madalaid niiet mõnus.
Kolmapäeval sain ta suht heaks.
Neljapäeval oli jälle hea, tegime õlad sees, vasakule tegi hästi, paremale ei teinud, Rintsu käis seljas ära, siis hakkas tegema ka vaikselt :D Siis kontraga ka, vasakule tegi, paremale ei teinud. Rintsu jälle käis seljas, juras pääääris pikalt sest Lakayl on alzheimer vist ja no ta pedekas ka aga lõpus hakkas looma. Ja pm et Laki kannatab ratset much better kui enne aga ma liiga tugeva säärega ikkagi sõidan ( ma kusjuures ise kogu aeg kardan, et vähe säärt, weird shit) ja noh pean ikka kannused peale panema koolisõidu trennis. Aga muidu ta oli täiega hea, galopp oli eriti mõnus. Ja ta oli niiiii ilus kui Rintsu seljas käis, täielik sportponi.

No comments: