Monday, October 3, 2011

Lakay oli täna täiega cool.
Traavis alguses jauras, mida ta tavaliselt ei tee AGA ma hoidsin need näpud koos ja värki ja ei hakanud vastu kangutama ja andsin järgi normaalselt ja sõitsin säärega ja lükkasin ära mõlemale poole ja tegin neid sisse ja välja painutamisi ja TADAAAA läkski täiega heaks, nagu, üliüliheaks.
Niisiis galopp, juras veits aga kohekohe tuli Rintsu ja seletas värgi ära ja jällegi, ta läks täiega heaks, natuke paterdas kuna nii lombine oli aga no ülihästi käes ja nii, supermõnus.
Siis proovime seda kontrakaarevärki millest ta eelmine kord mingi hüsteeria sai ja ta tegi paremale ÜLILEBOLT, galopp oli nii hea ka, püsis lõtva. Vasakule pidin veits rohkem nõudma ja samas rahustama, aga ikkagi tegi jumala okeilt.
Ja siis tegime veel üle lati jalavahetusi ka, alguses ise jaurasin seal aga kui ennast korda sain tegi Lakay ka nii hästi.
Ta nii awesome.
Ja siis sõitsin Kirpu ka, alguses juras täiega vastu aga ma ei tea, mul see käetunnetus palju paremaks läinud selle sõrmed kinni sõitmisega viimasel ajal, siis sain kuidagi täiega ruttu heaks ja pehmeks ehk siis lõpuks oli hea.

No comments: