Friday, November 21, 2014

Esmaspäeval tulin kavalette, mis Sirle ilusti maha oli jätnud :D
No isssversusssver noh. Kartis täiega seda kohvikupoolset osa kus lauad ja toolid on, tegin seal mingi 40 galopivolti vist enne kui suutis sealt normaalselt paindes läbi joosta. Siis läksin pöördest välja kavaletile, mille peale ta ei suutnud loomulikult üldseeee keskenduda. No lõpuks siis sain ikka normaalselt aga pidin päris mitu korda ikka tulema. Teisest nurgast tuli päris hästi, kuna sinna pealesõidul ei olnud vaja jõllitada silmad punnis igale poole.
Teisipäevane hüppetrenn - kohe alguses jäi mingi täiega laperdama ja üldse ei vaadanud, andsin korra stekki, siis vaatas natuke rohkem. Parkuur oli päris debiilne, kõik mis õigesse kohta läksid ajas maha, mis puusse panin hüppas puhtalt, täitsa debiilne. Aga siis korra pani okserisse suht korralikult sisse ja pärast seda hakkas kossi ka tõstma ikka normaalselt.
Neljapäeval oli juba palju parem, tulime rida (kolmene peneroll, 1 fulee lattaed, 3 fuleed okser).Read mulle alati meeldivad. Parkuuri ka seal seotud teiste takistusega ja no ikka vaatas ja hüppas ja tõstis isegi jalgu. Ma ise muidugi olin suht kana ja tegin ikkka ja jällllle neid samu vigu - tõstsin käsi üles ja vajusin ette. Aga no obviously kui ma talle 3m enne kaelapeale vajun siis ta ei jaksa vist väga hüpata eks. Aga viimane parkuur suutsin enamvähem mitte teha neid debiilsusi ja ta suutis ka jalgu ikka tõsta veits ja oli päris tore. Pärast Rintsu ütles, et tõkked olid juba üle meetri niiet see on ka tore.

No comments: