Tuesday, December 17, 2013

1. nädal

See nädal läks hästi, jõudsin päris palju trennis käia. :)
Esmaspäeval oli Rintsu trenn,  sõitsime põhiliselt ümaraks kuna Otto on selline natuke kandiline ja tahab poolde vinna jääda. Ja nagu ikka Rintsu trennis läks Otto täiega heaks! Muidugi mul endal istakuga ikka totaalsed hälbed. Aga ega muud ei aita kui trenntrenntrenn.
Kolmapäeval käisin ka Priidu hüppetrenni ajal ja siis oli alguses raskusi tema ümaraks saamisega aga lõpuks ikkagi galopis sain täitsa heaks ja peale galoppi traavis ka. Kolmapäeval oli muidugi see jama ka et peegel oli udune ja siis ta otsustas, et see on küll maailma kõige hirmsam asi mis ta näinud on ja no ma pidin mingi 200 korda sealt mööda käima enne kui ta natuke rahunes ja siis oli terve trenn natukene närviline.
Neljapäeval käisin varahommikul nii mõnus oli. :) Oli kohe selline rahulik ja hea tuju ja Ottokas tundis ka kohe ära ja oli superhea mõnus ja kerge, see oli nii tore.
Reedel oli siis kauaoodatud hüppetrenn. Alguses tulime valiklatiga lattaeda siis tegi küll Otto vahepeal mingeid imelikke asju, üritas traavisammuga klapitada vms aga siis ma andsin talle enne natuke steki ja säärt ja siis ta hakkas paremini sääre peale edasi minema ja enam seda asja ei teinud. Siis tulime okserit ka, väga harjumatu ikka, nii suur hobune ja nii pikk fulee, ma ei näe üldse mitte midagi. Vajab harjumist. Ja siis parkuurid. Noh, hüppas isenesest ilusti, passis umbes kõiki takistusi esimene parkuur aga läks üle. Muidugi kuna ta passis ja ma pidin teda vähe rohkem suruma siis läks natuke äksi täis ja mina ei reageerinud piisavalt kiiresti ja ei saanud teda korda, aga no tegin voldid vahele ja nii. Üldiselt jah, harjumatu, aga mitte halb . Natukene tundub, et ta on harjunud ise hästi palju mõtlema ja tegema ja rohkem tahaks ise otsustada kui mind kuulata aga eks kui me üksteist tundma õpime läheb see omavaheline kommunikatsioon ka kindlasti paremaks.
Laupäeval oli täitsa hea jälle, mitte nii hea kui neljapäeval aga siiski tuli ilusti ümaraks ja oli täitsa ok. :)

No comments: